Anbefalte bøker om team

Team som lykkes

Forfattere: 

Harvey Robbins, Michael Finley

ISBN:

8259025221

Utgiver:

Egmont Hjemmets bokforl.

Utgitt:

2001

Omtale: (fra bokdatabase)

Boken gir deg svar på hvordan teamarbeid kan bli vellykket. Den inneholder eksempler og konkrete tips, og mange av problemstillingene boken tar opp er relevante også for andre ledelsessituasjoner enn teamarbeid.

Forlagets omtale av boken: 

Teamarbeid som gir suksess Når teamet fungerer, er fordelene ved teamarbeid mange. Men ofte mislykkes teamet. Hvorfor det skjer, og hvordan du kan unngå at ditt team havarerer, får du svar på i denne boken. Team som lykkes slakter mange av de vanligste oppfatningene om team og teamarbeid. Den avdekker også en rekke myter om team - for eksempel at idrettslag og teamet ditt har noe som helst til felles. Eksempler og konkrete tips du umiddelbart kan dra nytte av er vevd inn i teksten på en naturlig måte. Mange av problemstillingene boken tar opp er relevante også for ande ledelsessituasjoner enn teamarbeid. På en enkel og direkte måte får du vite hvordan du blir en dyktig teamarbeider og en vellykket teamleder.

Boken er utsolgt fra forlaget. Finnes i engelsk versjon, Why Teams Don't Work. 

The Wisdom of Teams

Forfattere: 

Jon R. Katzenback, Douglas K. Smith

ISBN:

0077094573

Utgiver:

McGraw-Hill Education - Europe

Utgitt:

1998

Omtale: (fra bokdatabase)

Including stories and case examples involving real people and situations, this text seeks to demonstrate why teams will be the primary building blocks of company performance in the 21st century.

Min omtale:

For den som vil ha en forståelse av hva team er, og en del verktøy for å få løst ut det mulige potensialet i team er dette den ene boka man bør lese. Boka har både et faglig solid nok fundament, samtidig som den gir mange praktiske løsninger.

Boka hos Amazon